"Я не думаю, що бій затягнеться. Я вже бився з Джемейном Ортісом і не випускаю його з уваги. Я просто знаю, що в деяких бійців є певні речі, якими повинен володіти чемпіон. У нього цього немає.

У нього немає чемпіонського серця. Я збираюся натиснути на це в суботу ввечері. Для мене це хороший поворот. Після цього я подивлюся на наступну главу", – цитує Теофімо Boxing News 24.

Джемейн також вирішив не залишатись у боржниках із зухвалими заявами, його цитує Boxing News 24/7: "Я ставлю на карту своє життя і не хочу гинути дарма. Буду в найкращій формі та змушу себе продемонструвати найкращий виступ. Працюватиму на повну потужність. Я повинен був вирубати Ломаченка, коли з ним бився. Я зробив висновок, що не потрібно залишати це на розгляд суддів".

Нагадаємо, 8-го лютого Теофімо Лопес проведе захист свого титулу чемпіона світу за версією WBO в першій напівсередній вазі проти Джемейна Ортіса. Їхнє протистояння очолить вечір боксу в Лас-Вегасі, що відбудеться за кілька днів до Супербоула – фінального матчу за чемпіонство у НФЛ (американський футбол), найбільшої спортивної події у США.