"У Ф'юрі розсічення біля ока, там де шолом закриває. А звідки вони знали, що той удар під час того спарингу призведе до таких наслідків і зняли його? Це смішно, чесно. Думаю, що він був неготовий. Схуднути та привести себе в порядок – це ще не є факт, що набрав форму. Думаю, що скоріше за все був не готовий.

Постанова? Може. Для чого сповідатися перед усім світом? Якщо ти травмувався, то це факт. А він відео і фотографії смішні викидує. Є висновок щодо травми, який ти організаціям маєш надіслати. В мене така історія була, коли я з Аміром Ханом боксував в Англії та переносив бій на два чи три місяці. У мене був вставний зуб і на спарингу мені його пошкодили. Прийшлося перенести поєдинок. Так вийшло за три тижні до бою.

Чи є ймовірність, що цей поєдинок знову зірветься? Ніхто не може давати ніяких шансів. До голови Ф’юрі не залізеш і не дізнаєшся про його плани. Може, Тайсон загубив впевненість, чи чогось чекає. Людина була сильною до поєдинку з Нганну, а що з ним відбувається зараз, я не знаю.

Чи можемо взагалі не побачити їх бій? Пояс хай віддасть – і все, якщо не хоче боксувати. Тайсон величний, але кожен має свій час. Усі великі програвали – і Фрейзер, і Мохамед Алі, і Тайсон, і Льюїс, і Клички. Приходить час, коли ти маєш програти, або піти", – цитує Андрія Котельника Sport-express.