Новина про перенесення бою за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі сколихнула боксерський світ. Під час одного зі спарингів Тайсон Ф'юрі отримав травму, що не дозволило йому продовжувати підготовку.

"Ф’юрі – й*****й боягуз, який зробить все, щоб не зустрітися з Усиком, він попросив свою с*** вдарити його сковорідкою в лоба.

Ви можете процитувати мене слово в слово.

Коли Олександру повідомили новину, він лише посміхнувся. Це все, що він зробив. Він надто сильний морально, щоб його зламати", – цитує Клімаса The Ring.

Тим часом Ф'юрі лаконічно прокоментував перенесення поєдинку.

"Я абсолютно спустошений після. Я так довго готувався до цього бою і був у такій чудовій формі. Мені шкода всіх, хто брав участь у цій величезній події, і я буду старанно працювати над перенесенням дати бою, як тільки загоїться око.

Я можу лише просити вибачення перед усіма, кого це стосується, зокрема мою власну команду, команду Усика, бійців андеркарту, партнерів і вболівальників, а також наших господарів і моїх друзів в Королівстві Саудівська Аравія", – сказав Ф'юрі.

Нагадаємо, бій між власником поясів WBA, WBO, IBF i IBO Олександром Усиком та володарем паска WBC Тайсоном Ф'юрі мав відбутися 17 лютого.