У червні 2005-го "Залізний Майк" завершив кар'єру на профі-рингу після сенсаційної поразки від не надто відомого ірландця Кевіна Макбрайда. У шостому раунді Тайсон опинився на канвасі та вже не зміг підвестися. Це була 4 поразка Майка на профі-рингу. Перед тим він двічі програвав Евандеру Холіфілду та раз Ленноксу Льюїсу.

Однак кривдникові легенди не вдалося розвинути цей успіх і побудувати блискучу кар'єру. Відправивши Майка Тайсона на пенсію, Макбрайд підписав контракт з Доном Кінгом і здолав Байрона Поллі в наступному поєдинку. Але далі на ірландця чекали 6 поразок, після яких він теж повісив рукавички на гвіздок.

Зараз Макбрайд працює "хірургом дерев", повідомляє sportBible. Його завдання – оцінювати стан здоров’я дерев, видаляти хворі гілки, висаджувати нові дерева та вирубувати ті, які перебувають в аварійному стані.

Кевін зізнається. що часто повертаєтсья в думках до епохального поєдинку, але не переглядає відео. "Я як зараз пам'ятаю, як сильно Тайсон вдарив мене у шостому раунді. У моїй голові ніби гноми заграли на барабанах. Інстинктивно я йому сказав: "Це все, що ти можеш? Тоді в тебе проблеми". І тут Майк почав видавати. Спочатку він схопив мене за ліву руку і спробував її зламати. А потім і взагалі спробував вкусити мене за сосок. Добре, що в нього була капа, а інакше я б став однососковим ірландцем", – згадує Макбрайд.