"Джай Опетая покинув табір Ф'юрі, бо йому потрібно готуватися до Майріса Брієдіса, а Тайсон – неідеальний спаринг-партнер для нього. У нього є тільки місяць, щоб з усім розібратися. Йому необхідно готуватися до Брієдіса, серйозного бійця. Як я розумію, Ф'юрі та Опетая провели разом п'ять чудових раундів у спарингу. Можливо, ви вважаєте, що Опетая відправив Ф'юрі в нокдаун, але ні. Він поїхав, щоб готуватися до Брієдіса. Тайсон – невідповідний спаринг-партнер для бою з Майрісом.

Ми знаємо, що в таборі Ф'юрі як мінімум вісім спаринг-партнерів. Я бачив його на Joy Awards в Австралії. Коли його обличчя і щелепа витягнуті та худі, ви можете сказати, що він у формі. Ви можете це побачити. За його тілом ви однозначно можете помітити, що він наполегливо тренується і спарингує. Я кажу вам, що Ф'юрі не зрубали. Швидше, це він відправив Опетаю в нокдаун", – наводить слова Девіса Boxing News 24/7.

Нагадаємо, Джай Опетая допомагав Тайсону Ф'юрі готуватися до бою проти Олександра Усика, але несподівано покинув тренувальний табір британця, відбоксувавши 5 раундів.