"Коли я починав займатися боксом, у мене були певні мрії. Я йшов за ними. Я тричі бився за звання чемпіона світу, двічі був чемпіоном, а тепер буду захищати свій титул. Моїм наступним суперником буде Пулєв. Це непростий опонент, він був чемпіоном з аматорів. Я дуже поважаю Кубрата, але мені необхідно зробити свою справу і нокаутувати його.

Я хочу побитися з одним із британських боксерів – Джошуа, Чісорою, Ф'юрі. Де ви, хлопці? Ви всі – малюки. Я хочу вас. Я хочу побитися з найкращими британськими боксерами, я бажаю битися з Тайсоном Ф'юрі", – наводить слова Чарра Boxing Social.

Нагадаємо, раніше відомий журналіст Ден Рафаель повідомив, що Мануель (Махмуд) Чарр у березні проведе захист "регулярного" титулу WBA проти Кубрата Пулєва. Їхній поєдинок відбудеться у Болгарії, на батьківщині ветерана-претендента. Контракт на бій вже нібито підписаний. Чарр також вів перемовини з Дереком Чісорою, але сторони не змогли домовитися.

У вересні 2012-го в Москві Віталій Кличко достроково переміг Мануеля Чарра та захистив чемпіонський пасок WBC. Це був останній бій в кар'єрі Кличка-старшого.