Відомий своїми скандальними заявами боксер Іван Редкач пройшовся по біографії Василя Ломаченка і назвав причину, через яку той не зміг стати абсолютним чемпіоном світу. Свою думку він висловив в особистому профілі у Instagram.

"Якби Вася пішов у профі у 2009 році, він би став абсолютним чемпіоном. Тут, як то кажуть, до ворожки не ходи, але його підвели амбіції, і він став дворазовим чемпіоном Олімпіади. Він на любительському рівні побив усіх однією рукою. С*ка, однією рукою це міг тільки він робити! Але він не став абсолютним чемпіоном, а так не буває, що все й одразу. Такий закон життя", – заявив Редкач.

Також боксер додав, що протягом років, які Ломаченко провів у любительському боксі, ніхто не чув про Девіса, Гарсію, Лопеса та Хейні. Слава переслідувала лише Василя, але він обрав чемпіонство Олімпіади-2012 у Лондоні. На думку Редкача, пізніше було важко надолужувати втрачене.

"Час Васі минув уже і пік форми теж. Я б хотів помилятися, але ви все самі бачите: Вася став трампліном для молодих бійців з Америки. Чому з Америки? Та тому що весь профі-бокс тут, у США", – написав боксер.