"Йому (Тайсону Ф'юрі – прим.) потрібен інший стиль у поєдинку з Усиком, українець зовсім інший. Якщо ви поглянете в історію, на багато років тому, можете знайти й у інтернеті, так це бій Джеррі Куні – Майкл Спінкс.

Спінкс – це вибуховий напівважковаговик із вагою трохи більше 89 кг на той час.

Джеррі Куні ж мав під 2 метри зросту та близько 115 кг, і подивіться, що сталося. Такі, як Спінкс – швидкісні боксери. Ви просто не можете так прямолінійно рухатися, намагаючись тільки донести свій надтяжкий удар, бо вгадайте що? Вони бачать, що наближається, і уникають цього.

Усик дуже хороший, він добре рухається, у нього є інтелект, він добре працює ногами. Тому стиль Тайсона, як у поєдинках із Деонтеєм Вайлдером та Френсісом Нганну не підійде для такого боксера, як Олександр", – сказав батько Ф'юрі Джон у ексклюзивному коментарі виданню Boxing Social.

Нагадаємо, що бій між українським чемпіоном світу в хевівейті за версіями WBO, WBA, IBF i IBO Олександром Усиком та власником пояса WBC Тайсоном Ф'юрі відбудеться 17 лютого. Боксери у Саудівській Аравії визначать нового "абсолюта" в королівському дивізіоні.