Нагадаємо, Льюїс переміг Евандера Холіфілда в матчі-реванші 1999 року і став наразі останнім абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні. А у 2022-му захистив корону, нокаутувавши Майка Тайсона.

"Евандер був дуже талановитим. Хоча я був розчарований тим, що він використовував голову для удару в тих боях. Говорили, що Холіфілд був найвеличнішим хевівейтером нашої ери, але ніхто не міг цього сказати після того, як він побився зі мною.

У першому бою Евандер був надто самовпевнений, приспівуючи на рингу, тому я шокував його. З другого разу він знав, чого очікувати, тому це був важчий бій, але я все одно переміг з комфортом", – згадував Леннокс в інтерв'ю для The Ring.

На прохання обрати суперника з найважчим ударом, легенда озвучив несподівану відповідь – Шеннон Брігс. Він був претендетом на чемпіонський пояс "Лева" за версією WBC. Однак Льюїс здолав опонента технічним нокаутом у п'ятому раунді.

"Йому не вистачало витривалості, але Бріггс, безумовно, знав, як використовувати свою вагу для удару", – резюмував британська знаменитість.