"Я повідомив своїй команді, що йду іншим шляхом. Зараз я маю намір битися з Роландо Ромеро. Я молюся, щоб моя команда підтримала це рішення. Оскаре, зроби, щоб цей бій відбувся. Це хід. Більший бій, більший бізнес.

Після перемоги над Роллі мій бій з Девіном Хейні буде навіть масштабнішим. Всі зараз критикуватимуть мене, але зрештою побачать, що цей хід був кращим. Крім того, він може провести бій з Річардсоном Гітчінсом. Зробіть 30 тисяч продажів на PPV. Ти мені не потрібен, Девіне, я потрібен тобі", – написав Гарсія на своїй сторінці в соцмережі Х.

"Забудь моє ім'я, пі**р", – відповів Хейні. Тим часом Роллі Ромеро опублікував неофіційний постер бою з Гарсією, натякнувши, що їхнє протистояння відбудеться навесні.

Промоутера Оскара Де Ла Хою ця ситуація помітно збентежила, його слова наводить журналіст Майкл Бенсон: "Я взагалі з ним не розмовляв. Не знаю, що відбувається з ним і його командою. У нього є радник і інші люди, які шепочуть йому на вухо. Він знає, де мене знайти, щоб поспілкуватися. Ще два тижні тому він просив мене зробити бій з Хейні".