29-го грудня поліція Балтимора заарештувала відомого 58-річного боксерського тренера, коли він виходив із свого тренажерного залу. Про це повідомляє The Baltimore Banner.

Як з'ясувалося, Келвіна Форда розшукують у Неваді за двома звинуваченнями у збройному нападі, які він нібито вчинив у Лас-Вегасі. Тамтешня влада видала ордер на його арешт ще 16 жовтня. Подробиці інциденту в Вегасі залишаються невідомими. Тим часом тренера взяли під варту без права внесення застави.

Його партнер Кенні Елліс у передноворічному інтерв'ю Fannon International Boxing Channel заявив, що звинувачення проти Форда неправдиві. Що сталося у Лас-Вегасі він не розповів, але підкреслив, що був свідком цих подій.

Нагадаємо, Келвін Форд свого часу відсидів 10 років за ґратами у справі за рекет. Після виходу на волю він став відомим боксерським наставником у Балтиморі й виховав чимало зірок боксу. Одним з них є чинний чемпіон WBA у легкій вазі Джервонта Девіс, який і досі співпрацює з Фордом. Келвін навіть став прототипом для героя серіалу "The Wire" виробництва HBO.