За останні кілька місяців Хірн досяг неймовірної трансформації тіла, регулярно вправляючись у спортзалі. Зірковий промоутер навіть потрапив на обкладинку Men's Health, де хизується своїми накачаними біцепсами.

Максимальна вага, якої досягав функціонер, становила 110 кілограмів. Відтак Едді міг би виступати у хевівейті, як, скажімо, його підопічний Ентоні Джошуа.

Хірн вважає, що до цього призвела угода Matchroom зі стрімінговим сервісом DAZN у 2021 році. Вона значно збільшила його зайнятість у роботі, залишаючи чоловікові мало часу, щоб зосередитися на своїй фізичній формі.

"Ти не витримаєш довго, якщо продовжуватимеш вести той самий спосіб життя. Ти можеш померти", – подумав я собі. У моїй родині є проблеми з серцем. Я завжди казав, що причина, чому мої руки такі малі і я не маю м’язової маси, полягає в моїй генетиці. Завжди використовував це як виправдання, тому що мій тато теж не дуже великий хлопець. Але насправді це нісенітниця", – наводить слова Едді talkSPORT.

Буквально за 10 тижнів промоутер подвоїв жим гантелей з 20 кг до 40 кг і на 2 хвилини покращив час, за який пробігає 5 км. Тепер він долає дистанцію за 22 хвилин.

"Тепер я натхненний тим, що станеться зі мною через 6 місяців, рік, три роки", – резюмував Хірн.