"Чи буде Усик найскладнішим суперником Тайсона? Ні, таким був Вайлдер. Він немов фінальний бос. Тайсон пройшов цю гру, а тепер проходить бонусні рівні. Усик – менший, старший, у нього велика аматорська кар'єра, великий пробіг. А загалом він схожий на Тайсона.

Люди говорять про футворк і боксерські навички Усика, але у Ф'юрі ці аспекти теж на високому рівні. Українець – спритний. Мені подобаються східноєвропейські боксери, тому що за всім, що вони роблять, стоїть певний метод, наука. Ці хлопці взагалі не сумніваються.

Тайсон підібрав хороших спаринг-партнерів, він чудово готовий до цього виклику. Я ніколи не бачив такого вмотивованого Ф'юрі. Ще 1,5-2 роки тому, коли бій з Усиком почали згадувати, потрібно було бачити, яким він приходив до зали. Він буде налаштований на цей поєдинок", – сказав Лі у коментарі для Boxing Social.

Нагадаємо, Вайлдер, якого коуч вважає найскладнішим суперником "Циганського короля", нещодавно зазнав нищівного фіаско. "Бронзовий бомбардувальник" програв Джозефу Паркеру в Саудівській Аравії.