Нагадаємо, Дюбуа і Міллер зійдуться в рингу вже сьогодні, 23 грудня під час грандіозного вечора боксу в Саудівській Аравії. "Великий малюк" відбув дві дискваліфікації після допінгових скандалів, через що свого часу не зміг побитися з Ентоні Джошуа.

Переживати складний період йому, зокрема, допомагав зірковий коуч Джемс Алі Башир, який раніше тренував Олександра Усика. Цей фахівець допомагав Міллеру готуватися до бою з Дюбуа. А також підштовхнув боксера до прийняття ісламу.

"Тренер зазвичай будив мене о 5 ранку. Пробіжка і таке інше. І, зізнатися, мені це дуже не подобалося. Але він завжди знаходив потрібні слова. Декілька років тому я був на межі зриву. Не лише проблеми у боксі, а й у особистому житті – оформляли розлучення з дружиною.

Пам'ятаю, як я заскочив у таксі, коли треба було їхати до суду, – водій побачив, що мені зовсім погано. Він сказав: "Брате, можна я включу щось спеціально для тебе?" Мені справді було зовсім погано, страждав на депресію. І ось він включає мені Коран. Щось відбулося. Я не зрозумів, що саме. Я почав ридати. Він обернувся до мене, уважно подивився і сказав: "Брате, ти отримав благословення", – сказав Джаррел в інтерв'ю Boxing King Media.