Вечір боксу з головною подією Джошуа – Валлін відбудеться вже сьогодні, 23-го грудня. Трансляція шоу розпочнеться о 17:00 за київським часом. Стартовий гонг бою ЕйДжея з Валліном пролунає приблизно опівночі. У прямому ефірі його покаже стримінговий сервіс DAZN за наявності підписки, а також за додаткову плату (PPV).

Ентоні Джошуа перебрався у професійний ринг невдовзі після підкорення домашньої Олімпіади в Лондоні-2012. Вже за три роки після цього вперше став чемпіоном світу, відібравши титул IBF у Чарльза Мартіна. Далі провів кілька захистів і вийшов на бій з Володимиром Кличком, в якому розігрувався вакантний пасок WBA. Українець поступився британцю нокаутом і назавжди повісив рукавиці на цвях.

Загалом ЕйДжей провів 12 поспіль титульних поєдинків, раз дав осічку з Енді Руїсом, але залишився без пасків вже після двох поразок Олександру Усику. Відтоді він двічі боксував з Джермейном Франкліном і Робертом Хеленіусом і навіть нокаутував останнього, проте не надто вразив. Валлін – це чергова розминка для Джошуа перед мегафайтом з Деонтеєм Вайлдером. Останній битиметься того ж вечора. Ентоні кров з носа треба створити шоу, аби виправдати високі гонорари.

Отто Валлін на відміну від опонента не зміг навіть відібратися на Олімпійські ігри-2012. Далі перебрався у профі, де також не плекав великих надій на швидку славу. До 2018-го боксував у Європі з опозицією невиского рівня. Згодом вирушив підкорювати США. Вже у другому бою за океаном несподівано отримав шанс від Тайсона Ф'юрі й завдав йому сильного розсічення, мав шанси на апсет – не скористався. Шведа досі згадають переважно в контексті його поєдинку з "Циганським королем".

У вересні він дав ще один привід для розмов, побивши екс-росіянина (новоспеченого вірменина) Мурата Гасієва. Колись проспект з Владикавказа цим поєдинком намагався реанімувати кар'єру, яка зайшла не туди після поразки від Олександра Усика у 2018-му. Не пощастило.

Надійний букмекер FAVBET вважає очевидним фаворитом поєдинку Ентоні Джошуа. На перемогу британського екс-чемпіона можна поставити з коефіцієнтом 1,21. Несподіваний успіх Отто Валліна помножить ставку на 4,50.

Експерти вважають, що бій пройде усі заплановані 12 раундів – 1,74. На те, що протистояння завершиться достроково дають коефіцієнт 2,02. Достроковий тріумф Джошуа – 2,35, перемога британця за очками – 2,37.