"Є речі, які не вдаються Ф'юрі. Він не особливо класно б'ється на ближній дистанції, але ніхто швидко не підходить до нього, щоб завдавати ударів. Це буде видно, коли Ф'юрі поб'ється з Усиком. Олександр – хороший боєць, але до того ж у нього швидкі руки. Він може битися на ближній дистанції, тож ви побачите великі відмінності. Щоб перемагати весь час, ти маєш бути досконалим бійцем.

Більшість хороших рефері дозволяє битися зблизька. Ти не можеш просто хапати суперника й утримувати його, як це робить Ф'юрі. У нього настільки довгі руки, що він встигає двічі вдарити суперника, перш ніж той відповість, а потім знову його утримує. Рефері повинні знімати очки за це. Мистецтво бою полягає в тому, що ти повинен битися як на дальній, так і на ближній дистанції", – цитує Холіфілда Boxing Social.

Нагадаємо, поєдинок між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі відбудеться 17-го лютого у столиці Саудівської Аравії. У цьому протистоянні визначить перший абсолютний чемпіон світу в королівському дивізіоні у XXI столітті. Та перший абсолют в епоху 4-х пасків.

У випадку тріумфу українця, він стане другим боксером в історії після Евандера Холіфілда, який підкорив крузервейт та хевівейт.