"Хейні, без сумніву, красень, але я знаю його занадто добре і зможу побити. Сьогодні ми побачили хороший виступ, вітаю, але наступного року ми проведемо наш бій!

Девін був у всій своїй красі, але його найкраща якість – приспати людей, які дивляться його бій. Я знаю, чого йому не вистачає. Іноді разу він може дати жару, але зараз цього не було. Робіть висновки", – написав Гарсія на своїй сторінці в соцмережі Х.

Девін Хейні вже встиг відповісти на виклик у коментарі Badlefthook: "Я роками викликав Раяна у ринг, і мені приємно чути, що він нарешті хоче побитися. Кепсько, що таке бажання з'явилося в нього тільки після поразки, але це було лише питання часу. Тепер він нарешті хоче мене викликати, і в підсумку це все ще великий бій. А я саме хочу влаштовувати найбільші поєдинки.

Це божевілля, але я бачив Раяна якраз перед тим, як вирушив у тренувальний табір, і він нічого не говорив про наш поєдинок. Я був на шопінгу, ми зіткнулися один з одним у магазині, і він нічого не сказав мені про бій".

Нагадаємо, Девін Хейні після перемоги над Василем Ломаченком звільнив паски в легкій вазі та піднявся у дивізіон вище, де в дебюті декласував Реджиса Прогрейса та відібрав у нього чемпіонський титул за версією WBC.