"Сподіваюся, що Ф’юрі зможе стати тим хлопцем, який тричі бився з Вайлдером, показати гарний виступ та зберегти титули у Великій Британії. Я думаю, що бій проти Усика може закінчитися будь-як.

Я вважаю Ф’юрі невеликим андердогом, хоча спочатку для мене він був фаворитом через його габарити. Усик – справжній боєць з сильним розумом. Він воїн. Я навіть не можу уявити, що його хтось колись поб’є, бо він настільки хороший, але хто знає. Хороший великий хлопець завжди поб’є хорошого маленького.

Судячи з того, що я бачив та чув, Тайсон пройшов свій пік, він на спаді. Фʼюрі і так великий, але у нього багато ваги на талії, і зараз він щосили намагається скинути її. Тайсон на середині четвертого десятка. Його не турбують фінанси. Слухаючи його і дивлячись його документальний фільм на Netflix, він страждає на психічні розлади", – наводить слова Фроча Boxing Social.

Нагадаємо, поєдинок століття між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком запланований на 17 лютого. На кону протистояння вперше в історії стоятимуть 4 головні паски в королівському дивізіоні.