"Тайсон – вищий і потужніший боєць, а Усик, можливо, більш умілий? Ні, я вважаю, що Тайсон більш умілий. У нього краща робота ніг. Він вищий. Можливо, в Усика є перевага у швидкості, але в більшості аспектів Тайсон кращий.

Тактика матиме велике значення в бою. У Тайсона чудовий боксерський інтелект, він розкусить Усика. Він знає, що робити.

Не можна залежати від чогось. Потрібно готуватися до хлопця, який буде сильним на всі сто відсотків. Не можна готуватися до роботи по корпусу і сподіватися, що це спрацює.

Тайсон говорив мені багато разів: "Я не збираюся намагатися працювати по корпусу. Я збираюся нокаутувати його ударом у голову", – сказав тренер британця Енді Лі виданню SecondsOut Boxing News.

Нагадаємо, що у столиці Саудівської Аравії пройде бій між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександром Усиком і володарем пояса WBC Тайсоном Ф'юрі. Українець та британець зійдуться в ринзі 17 лютого 2024 року.

У цьому поєдинку вони визначать абсолютного чемпіона світу в супертяжкому дивізіоні вперше з 2000 року. Тоді це звання носив Леннокс Льюїс. А загалом Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі визначать першого в історії "абсолюта", який володітиме чотирма основними чемпіонськими поясами.