Однак британський промоутер зазначив, що головною метою ЕйДжея залишається зустрітися в ринзі із Деонтеєм Вайлдером. Але це відбудеться після перемоги в поєдинку зі шведським боксером.

"Це має бути угода на один бій, але продовження можливе. Багато людей запитують: "Чому Джошуа не б'ється з Деонтеєм Уайлдером 23 грудня?" Нам запропонували варіант із Отто Валліном, коли до бою залишалося шість тижнів, і ми прийняли його.

Крім того, звідки ми всі знаємо, що буде далі. Відомо одне точно, що всі хочуть побачити бій Ентоні Джошуа та Деонтея Уайлдера. Умову для цього поєдинку – обидва хлопці мають перемогти 23 грудня, а ми поки що будемо тихо за лаштунками працювати над угодою.

Сподіваюся, коли Джошуа і Уайлдер переможуть, ми вже матимемо план дій. Чи є у контракті на бій Джошуа – Валлін пункт про реванш? Так. Навіщо це нам? Тому що Джошуа найбільша зірка у спорті", – цитеє Едді Хірна видання Boxing News 24.

Нагадаємо, що 23 грудня у Саудівській Аравії Ентоні Джошуа проведе бій з Отто Валліном, а Деонтей Вайлдер зустрінеться із Джозефом Паркером.