"Як ми бачимо, психологічні проблеми дуже впливають на поведінку Ф’юрі у ринзі. Він дуже непередбачувана людина. Все залежить від його настрою, тому важко сказати. Але я впевнений, що Тайсон підійде набагато серйозніше до бою з Олександром, ніж з Нганну. Тому цей бій буде ще цікавішим для фанів боксу.

Мені здається, що Тайсон вважав, що з Нганну буде прогулянка у ринзі і він спокійно вийде на бій з Олександром 23 грудня. Але Френсіс трохи "наламав дров" у планах британця, і бій був важким для Ф’юрі. Тому його команда прийняла рішення перенести поєдинок з Усиком.

Якщо дивитись на Олександра, на те, як він підходить до справи у тренувальному процесі, то можу з впевненістю сказати, що він буде готовий до цього поєдинку і фізично, і психологічно. Думаю, що для обох це буде плюсом, і вони якісно підготуються до цього поєдинку.

Це топ-рівень. Бій за абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. В черговий раз прозвучить гімн України й підніметься прапор. Тому, звичайно, пишаюсь і тримаю кулаки. Взагалі історія Усика мене дуже мотивує. Дійшовши до такого великого бою, він для мене вже є переможцем", – сказав Черкашин в інтервʼю "XSPORT".

Нагадаємо, що Усик та Фʼюрі мали побитися 23 грудня, проте дату бою перенесли на початок 2024 року.