"Ну ось як брати участь в турнірах, де є росіяни? Мені кажуть, що це важливі ліцензії, медалі для країни, піднімається наш прапор. Наш прапор і так буде підніматися. У нас немає морального права через те, що наші хлопці гинуть, ми не маємо права брати участь в таких турнірах.

Я йшов на це інтерв'ю, зустрів хлопця, у мене серце розривалося. Йому, може, 24 роки, а він уже на протезі. Ще життя не почалося, а вона вже на протезі. А все тому, що він пішов захищати нас. І не для того, щоб ми пішли з росіянами змагатися.

Завжди, коли ми змагаємося, це 50 на 50 – виграємо або програємо. Але цією участю ми їх легітимізуємо.

Кому та медаль потрібна, коли гинуть люди? Вони гинуть, а ти йдеш з гадом, що вбиває нас, змагатися? Де гарантія, що ти з ним змагаєшся, а його тато вчора не гвалтував українку? Або дитини не вбив? Моя думка, що ми повинні їх ігнорувати, говорити їм "фе". А люди цього не розуміють", – розповів Дмитро Сосновський в інтерв'ю YouTube-каналу Тайк Майсон.

Нагадаємо, що виконавчий директор Британської олімпійської асоціації не проти участі росіян і болорусів в "нейтральному" статусі на Олімпійських іграх у Парижі.