Колишній чемпіон світу у двох вагових категорія Шакур Стівенсон закликає Василя Ломаченка зустрітися у ринзі. Американець, який переміг у всіх 20 боях, відповів чому українець не хоче з ним боксувати. Зокрема, журналісти звернули увагу на те, що команда Ломаченка бачила, як Шакур Стівенсон спарингував із Василем. І в цьому причина відмови українця від бою.

"Не знаю. Що стосується спарингів, то я продовжую спарингувати в залі. Як я говорив раніше, я б із задоволенням побився з Ломаченком. Не знаю, чому ми не б'ємося в наступному поєдинку. Наш бій мав би бути наступним.

Я чув, що Ломаченко пропонували найбільший гонорар в кар'єрі, але він відмовився від нього. Будемо сподіватися, що ми влаштуємо бій в майбутньому. Я не бачу причин не робити цього", - відповів Шакур Стівенсон у коментарі ESNEWS.

Нагадаємо, що востаннє Василь Ломаченко проводив бій у травні цього року. Тоді він поступився Девіну Хейні, який захистив титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Перемогу американцю судді віддали одноголосним рішенням. Хоча частина боксерської спільноти поставила під сумнів результати бою. І вважала переможцем того поєдинку Василя Ломаченка.