18-річний британець провів поєдинок з угорцем Іштваном Бернатом (10-2, 8 КО) в андеркарді головної події вечора Ф'юрі – Нганну.

Ітаума одразу після стартового гонга накинувся на жертву з розмашистими ударами. Іштван сховався від гармат за високим блоком, але це не надто йому допомогло. Рефері вирішив поберегти здоров'я угорця та зупинив побоїще вже через 53 секунди після початку.

Протягом своєї аматорської кар'єри Мозес Ітаума ставав чемпіоном Європи та чемпіоном світу серед юніорів, завершивши усі поєдинки на цих турнірах достроково. У профі британець перебрався, щойно йому виповнилося 18 років і вже встиг здобути 6 перемог (4 нокаутом). Однією з його жертв став українець Костянтин Довбищенко.

Ітаума відомий ще й тим, що спарингував з Джо Джойсом та Лоуренсом Околі поки вчився у школі. У 17 років він неофіційно виходив на ринг з Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа. Мета 18-річного британця – побити рекорд Майка Тайсона, ставши наймолодшим чемпіоном в історії королівського дивізіону. "Залізному Майку" це вдалося у віці 20 років, 4 місяців та 22 днів.