У ніч з 28-го на 29 жовтня у столиці Саудівської Аравії відбудеться вечір боксу, у головній події якого зустрінуться чемпіон світу WBC Тайсон Ф'юрі та колишній володар титулу UFC Френсіс Нганну.

Пряма трансляція боксерського шоу розпочнеться о 20:00 за Києвом, а головний поєдинок стартуватиме не раніше 00:30. В Україні офіційно подивитись бій Ф'юрі – Нганну можна на стримінговій платформі DAZN, проте доведеться оформити платну підписку.

"Циганський король" востаннє виходив у ринг в грудні минулого року, легко розібравшись з ветераном Дереком Чісорою. У 10-му раунді суддя не витримав знущань з "вічного претендента" та зупинив поєдинок – технічний нокаут. Тайсон міг завершувати це одностороннє побиття ще до екватора, але поберіг здоров'я старого товариша.

Схожий сценарій можна очікувати й у протистоянні Ф'юрі з Френсісом Нганну. Уродженець Камеруну раніше ніколи не боксував на профі-ринзі, хоча саме заради цього втік з Африки до Європи. "Хижак" розпочав серйозні тренування у 26 років, доля завела його у змішані єдиноборства, де він екстерном отримав контракт з UFC та штурмом підкорив промоушен №1. Свій останній поєдинок провів у січні 2022-го, захистивши титул чемпіона проти Сіріла Гана. На початку цього року пішов з UFC та отримав мегаконтракт з іншою лігою PFL.

Надійний букмекер FAVBET вважає очевидним фаворитом бою Тайсона Ф'юрі. Коефіцієнт на перемогу "Циганського короля" – 1.07. Сенсаційна звитяга Нганну помножить ставку на 9.00. Ціна нічиєї – 40.00.