"Багато хто говорить, що Нганну – найкращий панчер. Мені подобається позиція Френсіса, але він опинився не у своїй лізі, прийнявши бій із Ф'юрі. Я не ставлюся до цього бою серйозно.

Удари Нганну дуже повільні. Тому я думаю, що Деонтей – найсильніший панчер в історії цього спорту. Його удари швидко досягають мети. Це схоже на Володимира Кличка, з яким я спарингував. Це гра в дюйми.

Я б порівняв Деонтея з Брюсом Лі, якщо говорити про швидкість і Ленноксом Льюїсом, який володів силою удару, здатною вас занурити в найглибший сон, а також розбудити тієї ж ночі. Деонтей Вайлдер – це суміш того й іншого. Він швидший за Леннокса Льюїса і Володимира Кличка. У нього є швидкість і сила. Тому Деонтей б'є сильніше, ніж обидва ці хлопці.

Як боєць, який був на рингу з усіма трьома, а ще й з Віталієм Кличком, я просто кажу, що Деонтей Вайлдер – найсильніший панчер в історії цього спорту. Всі кого я перерахував, є сильними панчерами і можуть вбити тебе одним ударом", – сказав Скотт в інтерв'ю Boxing News 24.