На одному з медіазаходів зірка OnlyFans зустрілась із бійцем ММА Діллоном Денісом та попросила його продемонструвати задушливий прийом. На роль жертви Ель Брук запропонувала себе.

Діллон погодився на авантюру та обхопив шию моделі 18+. Вона повільно опустилася на підлогу, втрачаючи свідомість, а її тіло почало судомити. Сек'юріті одразу ж кинулись на допомогу красуні, та вона й без того миттєво отямилась. Брук не могла повірити у те, що зомліла, та захоплено заявила: "Здавалося, ніби я приймаю "колеса". Божечки, це набагато краще, ніж наркотики". Незабаром вона виклала відео з удушенням у своїх соцмережах з підписом: "Діллон Деніс розблокував новий фетиш".

Нагадаємо, раніше білявка зізнавалась, що почала займатися боксом лише тому, що їй сподобався колишній дворазовий чемпіон у важкій вазі Ентоні Джошуа. У червні цього року гаряча красуня дала інтерв'ю Пірсу Моргану, у якому активно захищала свою професійну діяльність. Після резонансної розмови доходи 25-річної звабниці зросли вдвічі – до 60 тисяч фунтів стерлінгів на місяць.