Суперкар чемпіона світу в королівському дивізіоні помітили на вулицях Києва, повідомляє сторінка t.o.p.c.a.r.s_u.a в Instagram.

Олександр Усик володіє BMW M760Li xDrive (G12) 2022-го року випуску. В базовій комплектації ця модель обійдеться близько у 120 тисяч доларів, втім у чемпіона індивідуальна версія у темно-зеленому кольорі.

Авто оснащене 6,6-літровим двигуном V12 BiTurbo потужністю 585 кінських сил з максимальною швидкістю 305 км/год. З нуля до сотні машина розганяється лише за 3,8 секунди.

Це не єдина "іграшка" в колекції Усика. У 2021 році боксер придбав 600-сильний Audi RS Q8, а зовсім нещодавно яскраво затюнінгував авто в українських майстрів.

Салон Audi обшили шкірою, алькантарою та карбоном з контрастними зеленими вставками та швами, а також додали інтегровану підсвітку. На підголівниках витиснули літери А і Ώ, що відсилає до цитати з Біблії: "Я є альфа і омега, початок і кінець". Ззаду підголівників на карбоні намальований кіт – відсилання до прізвиська Олександра у ринзі.

До слова, чемпіоном полюбляє також і класичні варіанти, як от Mercedes-Benz W140. А першою машиною Усика був Москвич-412, який належав його батькові. На ньому Олександр і вчився водити.