"Фанати боксу хочуть, щоб їх розважали. Люди заплатили гроші за плату за перегляд. Вийдіть і ризикніть, влаштуйте запеклий бій, тому що в цьому випадку ви нічого не втрачаєте. Коли відбувається великий бій – переможених немає.

Коли я був бійцем, то завдавав по 100 ударів за раунд, а Канело з Джермеллом викидали по одному панчу за раунд. Тому мені було нудно. Як чемпіон світу, я можу їх критикувати. Канело фізично неспроможний завдати 100 ударів за раунд, і якби він якимось чином досяг цього показника, то був би виснажений і не зміг би відновити свої сили.

Він міг зупинити Чарло і мав це робити. Його суперник вийшов у ринг просто для того, щоб отримати гонорар. Він перебуває на найважливішому етапі свого життя. Я насправді щасливий і схвильований від того, що Канело думає, що його неможливо зупинити. Я радий, що він говорить це прямим текстом, тому що тепер ми нарешті побачимо бій Бенавідес – Канело.

Якщо його справді не зупинити, то він чудово підходить для боксу. Це чудово для спорту. Ми продовжимо спостерігати за Канело, поки він живий. Ми продовжимо спостерігати за великими поєдинками, і це те, що потрібно боксу", – сказав Де Ла Хойя у коментарі Fighthype.