"Канело змусив чудового бійця виглядати звичайним. Його домінування було приголомшливим. Він більше хотів перемогти, докладав для цього зусиль і нав’язав свій стиль Джермеллу. Це було вражаюче.

З моменту, коли пролунав перший гонг, він почав чинити постійний тиск, і з першого раунду завдавав потужних та точних ударів по руках, корпусу та голові, змушуючи Джермелла уповільнюватися при відступі, реагувати, а не діяти на випередження.

Чоловік з Гвадалахари домінував на рингу в суботу, чудово боксуючи, безжально відрізаючи ринг і відсікаючи спроби свого американського суперника, на якого він чинив інтенсивний і невпинний тиск, використовувати класичний стиль.

Чарло побував на канвасі в сьомому раунді, ставши на коліно, після того, як отримав удар рукою прямо в скроню й аперкот, який добив би меншого гравця. Він глибоко вдихнув, піднявся і хоробро бився далі.

Інтенсивний темп і чудова фізична форма Канело є свідченням його виняткової підготовки, яка була надзвичайною. Його тренера Едді Рейносо слід похвалити за цей драматичний перехід до вдосконалення, за те, що він вимагав від Альвареса вийти з зони комфорту. Табір був далеко від дому, сумка для гольфу, звісно, була викинута, тож уся увага та зосередженість – на підготовці до бою.

Цілі були досягнуті та перевершені. Під час бою Канело не сідав протягом хвилини відпочинку в жодному з раундів. Це було кристально чітке повідомлення про те, що він збирається здійснити подвиг проти іншого абсолютного чемпіона у цьому унікальному історичному бою", – наводить слова Сулеймана Boxing Scene.