– Яка загроза у цьому хлопцеві?

– Загроза зростом 193 см і вагою 126 кг. Динамітні удари у кожній руці. Він записаний у книгу рекордів як найсильніший панчер, який будь-коли бив що-небудь. Тож це ризик.

Також найбільший ризик з усього цього – боксувати з бійцем MMA, будучи чемпіоном світу в надважкій вазі. І що станеться, якщо він поб'є мене? Мене висміють. Це буде ніби Ліверпуль або Манчестер Юнайтед влетить 0:7 клубу з Другої ліги.

– Чи добре мати цей невеликий страх чи невеликий елемент ризику?

-– Так. Всі ці опоненти, з якими я зустрічався, вони були ризикованими. Були великими чоловіками. Усі, хто важить понад 90 кг, – великі лосі. Коли я б'юся, у них завжди є шанс панчера, але я не залишаю від них каменя на камені. Це одна річ, яку я роблю. Я завжди готуюся, завжди роблю все, що в моїх силах, щоб бути успішним. І також я дивлюся на це так: якщо цей хлопець поб'є мене, тоді я потисну йому руку. Він має бути хорошим бійцем, адже мене не так легко здолати. Це я довів упродовж довгих років. Тож, якщо я натраплю на когось, хто може побити мене, я скажу: "Знаєш що, друже? Фантастика! Добре спрацював". І візьму його з собою на пиво. От і все", – сказав "Циганський король" в інтерв'ю для TNT Sports Boxing.

Нагадаємо, Усик і Нганну зустрінуться в рингу 28 жовтня у Саудівській Аравії.