"Я був попереду на двох суддівських записках. Якби я тільки належним чином тренувався перед боєм, адже я не був готовий зустрітися з Бетербієвим, коли ми билися. Це моє виправдання. Переміг найсильніший. Він хороший боєць, монстр. Я хочу довести, що можу виправити свої помилки, включно з прорахунками щодо кондицій.

Я нікого не хочу недооцінювати, але я вірю, що якщо покажу весь свій потенціал, то можу бути топовим боксером. Я б хотів побитися з Бетербієвим, Біволом і Буатсі. Я відкритий до претендентських боїв. Я якісний боєць", – сказав Гвоздик в інтерв'ю журналу The Ring.

Нагадаємо, у лютому цього року "Цвях" повернувся у ринг після 3-річної паузи та відтоді встиг провести два поєдинки – переміг за очками мексиканця з негативним рекордом Жозуе Обандо та достроково зупинив іменитого латвійця Річардса Болотнікса.

30-го вересня Олександр Гвоздик (19-1, 15 КО) проведе поєдинок проти Ісаака Родрігеса (28-4, 22 КО) в андеркарді головної події вечора Джермелл Чарло – Сауль Альварес. 38-річний бразилець підходить до бою з поразкою Річарду Рівері (25-1, 19 КО). Цікаво, що 78.57% перемог Родрігес здобув нокаутом.