"У першому бою Джойса побили, як я і припускав. Я думав, що Джо доведеться кілька разда,ів підніматися з канвасу і, можливо, вирвати перемогу, якщо він протримається кілька раундів. Але він, безперечно, цього не зробив і програв.

Я говорив Джо в інтернеті, що якщо він приїде до мене в Моркам, то я практично гарантую йому перемогу над Чжилеєм. Він цього не зробив і поїхав до Вегаса. Не можна допомогти тому, хто не хоче допомоги. Маємо те, що маємо.

Реванш знову буде складним – 50 на 50. Але потрібно віддати перевагу чемпіону, оскільки, по-перше, він вже один раз переміг, відправив Джойса в нокаут, а по-друге, Чжилей буде ще впевненішим, знаючи, що може виграти. Перед цим він не був такий впевнений. Тепер він знає, що може перемогти”, – розповів Ф’юрі Frank Warren“s Queensberry Promotions.

Нагадаємо, Джо Джойс проведе реванш із Чжаном Чжилеєм 23 вересня в Лондоні на Вемблі. Раніше англієць та китаєць вже зійшлися в рингу у Лондоні. Чжан завдав Джойсу першої поразки на профі-рингу. Сам же китаєць здобув 25-ту перемогу і завоював пояс тимчасового чемпіона WBO у суперважкій вазі.