"У нас було кілька людей на прикметі, але зараз трохи застопорилося.З кожним із топ хлопців. Я хотів би вийти проти Дюбуа, якого нещодавно побив Усик. Однак це був хороший бій. Мені він сподобався.

Чи був удар нижче пояса? Тут палиця у двох кінцях. Тому що ми його не бачили, ми не були там. Навіть люди, які там були, вони не були у рингу. Рефері та судді – єдині, які спостерігають близько. Ми намагаємося розглянути щось із повторів. Це найкраще, що в нас може бути, і, схоже, це було в лінію пояса. Схоже, був легальний удар. Бо наші бандажі великі. Я ношу великий бандаж і іноді він підіймається вище. І якщо твій бандаж і шорти вище за пупок — це легальний удар.

Навіть якщо він пропустив заборонений удар, він мав встати. Він просто захотів там лежати. Я маю на увазі, ми знаємо, як воно буває. Боєць бере невелику перерву. Чому ні? У будь-якому разі йому треба було вставати. Ті, хто продовжує стверджувати, що Деніел переміг би в бою… Він би, мабуть, накинувся на нього, але ми все ще не знаємо, що було б.

Я завжди казав, що мені подобається Усик. Тому що я сам дрібний. Давно ще я тренувався з одним хлопцем Джорданом Шіммеллем. Усик побив хлопця… Я не пам'ятаю його ім'я, його прізвисько "Iron" (Мурат Гассієв). У крузерах Усик нокаутував того хлопця. А той хлопець наглухо нокаутував Джордана. Я вже знав про Усика перед тим, як він перейшов у хевівейт. Мені просто треба було побачити деякі бої, щоби скласти думку. Усик – добрий боєць. Я хочу сказати, у суперважкому дивізіоні всі хочуть побачити нокаути, але дрібні бійці виходять і завдають більшої кількості ударів, використовують кути – це визначаа видовище у бою", – розповів Франклін у коментарі Seconds Out.