"Як нам здалося в рингсайді, заборонені удари були частиною стратегії Дюбуа від самого початку поєдинку. Очевидно, що вони готувалися перетворити мистецтво боксу на вуличну бійку.

Зрозуміло, що вони планували зробити бій брудним через заборонені удари. Це була єдина можливість для Дюбуа уповільнити Усика. І це стало очевидним після одностороннього побиття, яке влаштував йому Олександр.

Коли ти перебуваєш на рингу з таким боксером, як Усик, який набагато кращий за тебе в усіх аспектах, єдина надія Дюбуа полягала в тому, щоб перемогти за будь-яку ціну.

На щастя, це бокс у надважкій вазі, а не бійка в барі, і в нас був досвідчений рефері. Він правильно дав Усику необхідний час на відновлення, і смішно припускати, що Олександр прикидався. Я бачив, як Дюбуа втомлювався і пропускав усе більше. Заборонений удар просто був ознакою відчаю", – цитує Лапіна British Boxing News.

Нагадаємо, промоутер британця Френк Воррен заявив, що має намір домагатися визнання поєдинку свого клієнта з Олександром Усиком таким, що не відбувся.