"Ми вже зібрали для військових 17 мільйонів гривень. Це 500 тисяч доларів. Я цю суму в руках не тримав, тому не до кінця навіть її не усвідомлюю. Але, я вважаю, що допомагати має кожен, і добре, коли людина навіть кидає 5 і 10 гривень. Адже навіть такі дрібниці допомагають давати результат.

По факту має бути навіть трішки більше грошей, адже бували випадки, коли люди купували рукавицю, яка коштувала, наприклад, 30 тисяч гривень, а вони скидали 60 тисяч. Деяким людям все одно на лоти, вони просто знають, що таке підрозділ "Гонор", що ці хлопці роблять на фронті, і роблять для себе музей, що вони їм допомагали.

Я вважаю, що зараз усі мають допомагати, адже наша країна переживає дуже скрутний час. Якось я розігрував футболку Вейна Руні. Вона пішла за 74 тисяч грн, Людина, яка її купила, просто так віддала її моєму близькому другу, який отримав важке поранення, і йому ампутували ногу. Він написав коментар під постом про аукціон: "Падло, футболку мого улюбленого футболіста продав". І та людина побачила цей коментар, і віддала йому її просто так.

Люди не мають забувати, що в нас триває війна. В суботу, за трохи більше ніж тиждень до бою Дениса у Вроцлаві, до нас в табір в Буковель приїхав мій товариш Олександр Власенко, з яким ми проводимо ці аукціони. І він проїхав 10 годин машиною з Києва виключно для того аби ми зробили фото нових лотів перед тим, як я поїду на бій. У нас є графік – раз у три дні потрібно публікувати лот. І ми маємо його дотримуватися. У нас вже було 601 чи 602 лоти.

Мої хлопці-військові, яким ми допомагаємо, безмежно вдячні мені. Але мені дуже незручно за це, бо це я їм неймовірно вдячний за те, що вони боронять нашу Батьківщину", – сказав Єгор Голуб в інтерв'ю XSPORT.