Нагадаємо, у п'ятому раунді трапився скандальний епізод. Усик стверджує, що Дюбуа влучив нижче пояса, а команда британця вважає, що удар був легітимним і хоче подавати апеляцію.

"Багато хто каже, що удар Дюбуа був легальним, так? Добре, послухайте. Не можна людей по яйцях бити. Послухайте, бокс – це спорт джентльменів. Це не вулична бійка, це бокс. Чи брудно Дюбуа бився упродовж поєдинку? У мене немає ні найменшого поняття.

Були думки, що я не зможу піднятися, бо в спині почало трохи віддавати, а не тільки в тому місці, але я розумів, що обов'язково потрібно вставати. Воно і зараз болить, але слід підніматися і доводити справу до кінця. Це те, що ми зараз робимо не тільки на рингу, а й у нашій країні", – сказав український чемпіон під час прес-конференції.

Також Олександр додав, що його дружина дуже розхвилювалася після брудного удару Дюбуа. "Але якби Катюха вискочила, вона могла б накидати пацану. Катерина може це зробити. Я знаю, що в неї справа нормальна плюха, ми працювали на лапах.

Я розумію емоції дружини. Звичайно, вона переживає. Коли закінчився раунд, я підійшов і побачив емоції. Я сказав: "Заспокойся, зараз. Дай мені час, все нормально", – розповів Сашко.