"Чому бій Усик – Ф'юрі ніколи не відбудеться? Тому що Ф'юрі завищив свою вартість перед Близьким Сходом. А потім вони подивилися на гонорари за бій на Вемблі, ці суми були несправедливими для обох бійців. Усик все одно погодився б битися навіть за розподіл гонорару 70 на 30 не на свою користь. Усик сказав: "Я погоджуся на 70 на 30, але коли я поб'ю тебе, я хочу 50 на 50 у реванші".

Ви маєте розуміти, що 70 на 30 – це смішно. З таким розподілом гонорару Усик бився з Джошуа як обов'язковий претендент. А зараз він об'єднаний чемпіон світу в суперважкій вазі. Він би вийшов у ринг із трьома поясами проти одного у Ф'юрі. Так, профайл Тайсона набагато більший, але на той момент, коли Ф'юрі відчував удачу з розподілом 70 на 30, вони могли зійтися на 60 на 40, і бій би відбувся", – сказав Хірн в інтерв'ю Гарету Девісу.

Нагадаємо, раніше Олександр Красюк заявляв, що все ще сподівається організувати українському чемпіону протистояння з "Циганським королем" за титул абсолюта після бою з обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа. Якщо перемовини знову зірвуться, Усик вже має наступного обов'язкового претендента Філіпа Хрговіча.