"26-го серпня я зустрінусь з непереможним у професійному ринзі представником Франції. Міцний боєць. Крім того, Анауель брав участь в Олімпійських Іграх. Впевнений, що це буде яскравий бій, і прихильники боксу будуть задоволені. А для мене це нагода показати свій бокс широкій аудиторії. Я заряджений перемагати! До зустрічі 26 серпня!

Дуже радий, що маю можливість підготуватися до цього поєдинку в таборі Олександра Усика. Для мене це великий досвід. Дуже вдячний йому та його команді", – наводить слова Федора Черкашина K2 Promotions на офіційній сторінці у Facebook.

Поєдинок українця з Анауелем Нгаміссенге відбудеться в андеркарді головного бою вечора між чемпіоном світу в хевівейті Олександром Усиком та британським претендентом Даніелем Дюбуа. В Україні та Польщі вечір боксу ексклюзивно транслюватиме медіасервіс MEGOGO.

Нагадаємо, востаннє Федір виходив у ринг у квітні в Лас-Вегасі, здолавши нокаутом мексиканця Еліаса Еспадаса. Черкашин входить до топ-15 більшості рейтингів авторитетних боксерських асоціацій.