Нагадаємо, Ей Джей мав дати реванш своєму земляку Ділліану Вайту. Однак той за тиждень до дуелі провалив допінг-пробу, тож терміново довелося шукати заміну. Виклик прийняв "Північний кошмар" Роберт Хеленіус. За словами фіна, він отримав дзвінок від команди Джошуа через 5 хвилин після того, як нокаутував Міку Міелонена.

До слова, Джошуа на цій же O2 Арені першого квітня цього року за одностайним рішенням суддів взяв гору над Джермейном Франкліном.

Перший раунд опоненти провели обережно. Британець акуратно захищався, а потім почав диктувати свої темп і дистанцію, надокучаючи супернику джебом. Наступні кілька відтинків бою минули доволі мляво – публіка навіть почала невдоволено посвистувати.

У п'ятому раунді фін почав помітно здавати позиції, пропустивши кілька потужних джебів в голову та раз-у-раз входячи в клінч. А ніс скандинава добряче кровоточив.

Ефектний фінал трапився у сьомому раунді. Нищівним ударом з правої Джошуа поцілив Хеленіусу в підборіддя та відправив його на канвас. Скандинав підвестися уже не зміг. А ошалілий британець кинувся за межі рингу розділити радість з фанатами. Рефері зафіксував дострокову перемогу Ей Джея.

Для Джошуа ця дуель була важливою, зокрема, для того, щоб якомога більше "притертися" до нового тренера Дерріка Джеймса. У січні на цей тендем чекає протистояння з Деотеєм Вайлдером.