26-го серпня у польському Вроцлаві відбудеться вечір боксу, головною подією якого стане поєдинок між Олександром Усиком та Даніелем Дюбуа за титули IBF, WBA та WBO у суперважкій вазі.

"Якщо побачив кров – накидається, як акула": непереможний Черкашин – про співчуття Бріггса, інстинкт кілера і перехід на солов’їну

В андеркарді бою українського чемпіона і британського претендента у ринг також вийде непереможний український середньоваговик з топ-15 більшості рейтингів Федір Черкашин. Цікаво, що земляки готуються до своїх боїв разом. Відповідне відео завірусилось у соцмережах.

"Усик приголомшливий боксер у всіх сенсах. Дуже працьовитий, розумний. Я бачив багатьох чемпіонів у тренувальному залі, але працювати з ним – приголомшливий досвід.

Попри всі його великі перемоги, він все та ж проста людина. У нього сильний характер, і він так старанно тренується, що я не знаю, як можна так швидко відновлюватися. Я виконую ті ж тренувальні блоки, що і він, по три тренування на день, але це неможливо навіть описати. Його важка робота просто має бути виправдана. Ми починаємо о 5 ранку, це тренування характеру, друге тренування – фізо або плавання, а ввечері спаринги.

Усик – не просто великий талант. Звісно, у нього є талант до боксу, але це насамперед наполеглива праця і злагоджена команда навколо нього. Робота з ним відкриває мені очі", – наводить слова Черкашина Ringside24.

Нагадаємо, востаннє Федір виходив у ринг у квітні в Лас-Вегасі, здолавши нокаутом мексиканця Еліаса Еспадаса.