– Наскільки близькою була можливість поєдинку з Ф'юрі?

– Ні, цей бій просто згадувався між промоутерами Беном Шаломом та Джорджем Ворреном, але далі розмов справа не пішла. Я не дуже вірю у великий ризик із малою нагородою.

Ф'юрі – чемпіон, і він битиметься з найкращими хлопцями. Тайсон Ф'юрі буде битися з найкращими хлопцями, тому що для мене він найкращий хевівейтер на планеті. Якби Мартін був його обов'язковим претендентом, то не було б сумнівів, Тайсон би боксував з ним.

Люди кажуть, що він має битися із обов'язковим претендентом, але обов'язкового претендента не назвали. Тож Ф'юрі скористався можливістю заробити багато грошей. Чи згодні ви з цим? Напевно ні. Я вважаю, професійний боксер має битися з професійними боксерами. Але він заробить величезну гору грошей. Нехай так.

– Ви вже давно кажете, що Мартін Баколе стане чемпіоном світу. Що робить вас таким впевненим, Біллі? Я знаю, що ви бачите його в залі щодня, але з погляду фанів боксу, чому ми маємо вірити вам?

– Це станеться, як тільки він матиме можливість. Буде перша нагода – і Мартін виграє титул чемпіона світу. Він поб'є Усика і зупинить Хрговіча. Філіпп повільний. Взагалі, хто хоче протистояти Мартіну? Він же йому голову відірве.

Також тренер Баколе вважає, що Кроуфорд впевнено здолає Спенса, а Джошуа нокаутує Вайта.