39-річний український колишній чемпіон підходив до поєдинку з Родрігесом із серією у 2 поспіль поразки та річним простоєм. Обидва програші були дуже суперечливими, особливо перша дострокова у кар'єрі від Гері Рассела.

Постолу кров з носа потрібно було вигравати, аби повернути впевненість у рингу та мати ще бодай якісь шанси наблизитись до титулу на заході кар'єри. Для цього йому цілком підходив 27-річний проспект Елвіс Родрігес – швидкий, вибуховий, із потужним ударом. Домініканець був добре знайомий Віктору за спарингами. Для Родрігеса ж це був чудовий шанс гучно заявити про себе у поєдинку з колишнім володарем титулу.

Постол мав непоганий вигляд на старті поєдинку – зайняв центр рингу та утримував Елвіса джебами на комфортній дистанції. Родрігес не поспішав нав'язувати рубку, але без проблем збивав темп нашого бійця.

У третій трихвилинці домініканець активізувався. Удари Постола здавалися набагато повільнішими ніж у Родрігеса – поки українець викидав лівий джеб, шульга-візаві встигав відповісти правим боковим. Віктор проковтнув двієчку та почав рятуватися у клінчі.

На екваторі Постол знову не встигав за молодим суперником. Пропустив неприємну серію, але врятувався, бігаючи по кутах. Класна робота на ногах від українця це дозволяла.

Наприкінці 6-го раунду Віктор взяв коліно після того, як Елвіс спіймав його правим боковим. Домініканець нічого не змінював у тактиці, лишень почав більше вкладатися в удари. Постол підвівся і одразу ж пролунав гонг на перерву.

Сьома трихвилинка стала завершальною. Черговий боковий Родрігес знайшов підборіддя українця. Приголомшений Віктор позадкував до канатів, але рефері не дозволив йому продовжити бій – народний екс-чемпіон вперше у кар'єрі по-справжньому програв нокаутом. Родрігес ТКО 7.