– Скільки у вас пам’ятних татуювань?

– Я був молодим хлопцем і хотів виділитися. І ти починаєш набивати собі якісь татуювання, щоб, здаватися краще за інших. Сьогодні я розумію, що нам тіло дали чистим – воно чистим і має залишатися. Тому якщо хтось захоче зробити собі татуювання, то конче не раджу. Коли подорослішаєте, зрозумієте та згадаєте, що я вам сьогодні розповів.

Батько також казав мені, що не треба робити татуювання, намагався пояснити, запобігти та зупинити, але на той момент я вже був занадто крутим. Я вважав, що настільки крутий, що можу зробити собі татуювання.

– На руці у вас не єдине татуювання?

– Ні, не єдине. У мене є декілька татуювань на тілі, але я не пишаюся цим, – розповів Ломаченко на відео для YouTube-каналу "Бессарабия Плюс".

Нагадаємо, на біцепсах Ломи два тату олімпійських кілець та роки Ігор, на яких він став чемпіоном. На грудях у боксера набита рукавиця під ребрами, яка замінює серце.

Нижче красується портрет батька. Під ним напис: "(подаємо в оригіналі російською – прим. ред. Спорт 24) Путь наш един, одна и вера в Бога, будем стоять до победного итога…" А над портретом набите слово "Victory" – перемога у перекладі з англійської та ім'я доньки екс-чемпіона. На правому плечі набитий спартанець