Напередодні команда Тайсона Ф'юрі анонсувала поєдинок між чемпіоном світу з боксу в надважкій вазі та екс-чемпіоном UFC Френсісом Нганну. Їхнє протистояння відбудеться 28 жовтня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Цікаво, що раніше у "Циганського короля" зірвався об'єднавчий бій за титул абсолютного чемпіона світу проти Олександра Усика. Українського володаря титулу попросили оцінити вибір Ф'юрі, а він несподівано кинув виклик Конору Макгрегору.

– Як би ви прокоментували майбутній поєдинок Тайсона Ф'юрі із зіркою ММА?

– Я дивився, що Макгрегор зараз набрав багатенько ваги. Гей, Коноре, влаштуймо з тобою бійку на Вемблі, – відповів Олександр Усик в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out.

Нагадаємо, 26-го серпня у польському Вроцлаві український чемпіон проведе захист титулів проти обов'язкового претендента Даніеля Дюбуа. Саме в Польщі сім років тому наш боксер розпочав свій шлях до титулу абсолюта в крузервейті, завоювавши пояс WBO у бою проти Кшиштофа Гловацького. Тепер Усик хоче зібрати усі паски у хевівейті. Останнім титулом за версією WBC наразі володіє британець Тайсон Ф'юрі.