"Так, бій у Саудівській Аравії дійсно приніс би більше грошей, ніж бій у Великій Британії, але справа в тому, що ми домовилися з Джорджем Ворреном ще до того, як бій у Саудівській Аравії було скасовано.

Бій 29 квітня на Вемблі був нашим запасним варіантом, ми вже забронювали арену. Але в якийсь момент ми не змогли знайти рішення, тому в березні почали з Джорджем перемовини щодо бою з Дюбуа. І після нашої зустрічі, на якій ми обговорили можливий бій з Даніелем, раптово з'явився Ф'юрі, який прямо з торгового центру почав розповідати, що Усик і його команда коштують 30%.

Усик зрозумів, що це блеф, і сказав: "Ок, х** з тобою, нехай буде 70 на 30, поїхали. Справа не в грошах. Але є одна умова: ти повинен заплатити Україні 1 мільйон фунтів. Це не пожертвування, це не благодійність, це моя умова. Я приймаю розподіл гонорару 70 на 30, а ти віддаєш 1 мільйон фунтів Україні".

Тайсон не захотів цього робити, і я ніколи не називатиму причину такого рішення, оскільки це назавжди зіпсує його репутацію", – сказав Красюк у коментарі Boxing Social.