"Дюбуа силовий боксер. Його сильна сторона – це потужний удар. Водночас його недоліки у тому, що він затягнутий і б’є дуже розмашисто.

Гадаю, у бою з Усиком він буде пробивати перехресні комбінації, поєднуючи удари в голову з ударами по тулубу. Саме це поєднання доставляло Усику проблеми в поєдинку з Джошуа. Також йому можна взяти до уваги підхід через нахили.

Перевага Усика над Дюбуа – це його швидкість, маневровість та вміння імпровізувати. Якщо Усик не буде заряджений на силовий удар, то він має потягати британця по рингу, провалювати його, контратакуючи. Усик може змусити його затягнутись, а там, якщо буде нагода, і вистрілити в голову чи печінку", – цитує Олександра Ліхтера Luckypunch.net.

Нагадаємо, поєдинок між українським чемпіоном та Даніелем Дюбуа відбудеться 26-го серпня у польському Вроцлаві. На кону стоятимуть титули IBF, WBA, WBO, IBO та The Ring у королівському дивізіоні, які належать Олександру Усику.

Саме в Польщі сім років тому наш боксер розпочав свій шлях до титулу абсолюта в крузервейті, завоювавши пояс WBO у бою проти Кшиштофа Гловацького.