"Як ви гадаєте, чи дійсно публіка жадає мого поєдинку проти українця, який не говорить англійською і представляє іншу країну? Або ж вона прагне найбільшого британського протистояння (Ф'юрі – Джошуа – ред. "Спорт 24") відтоді, як на рингу зустрілися Леннокс Льюїс і Френк Бруно? Я відповів би, що Ф'юрі – Джошуа став би найжаданішим боєм для фанів. І я гадаю, що сам Джошуа не хоче битися Усиком, незалежно від умов та обставин.

Джошуа або відмовиться від права на реванш, або все ж вийде на бій і знову програє, після чого його кар'єра завершиться. Він перебуває у досить скрутній ситуації. Раніше ЕйДжей феєрив, але зараз опинився нижче за плінтус і танцює під чужу дудку. Таке трапляється, коли ти втрачаєш підтримку вболівальників, а також свій вплив і титули.

Гадаю, що впевненість Джошуа перебуває на низькому рівні, зараз він дуже вразливий. Якщо він знову поб'ється з Усиком – це буде останній цвях у кришку його труни", – сказав Тайсон Ф'юрі в інтерв'ю Youtube-каналу Frank Warren's Queensberry Promotions.

Нагадаємо, команди "Циганського короля" (31-1, 22 КО) та Усика (19-0, 13 КО) вели перемовини щодо поєдинку, однак так і не змогли домовитись з Ентоні Джошуа та Ділліаном Вайтом про відступні від реваншів.