Напередодні команда юристів "Флеша" надіслала Golden Boy Promotions лист, у якому стверджувалося, що компанія порушила рекламну угоду та каліфорнійське й федеральне законодавство. У такий спосіб вони заявили, що контракт боксера з промоушеном недійсний. Про це повідомляє ESPN.

У відповідь на це Golden Boy Promotions подав позов до суду в окружний суд Невади, аби домогтися від Гарсії виконання угоди.

У листі йшлося про те, що Раян пролонгував контракт з Golden Boy у вересні 2019-го. Ця угода містила пункт, який дозволяв йому проводити поєдинки за системою "плати за перегляд" (PPV) із будь-яким транслятором. Попри це промоушен заявляв Гарсії, що його поєдинок проти Джервонти Девіса не відбудеться, якщо його не транслюватиме DAZN.

Крім того, боксер звинуватив компанію у порушенні пункту "про приниження" в контракті через твіти Оскара Де Ла Хої, у яких він казав "Флешу" прийняти провину за поразку від Джервонти. Промоушен також, начебто, намагався не виплатити підопічному бонуси через поразку "Танку". Хоча відповідно до угоди перше можливе фіаско Гарсії від Василя Ломаченка, Девіна Хейні та Девіса є вийнятком.