"Поки Усик не запише нормальне відео і не пояснить, що він зробив. Поки не розповість правду, він не отримає бій із Тайсоном. Він втратив гроші за бій із Тайсоном, втратив усе, що з нами пов'язано. Але вони ще й обливають брудом Тайсона.

Усик – ніхто. Так, він завоював кілька титулів з Ентоні Джошуа. Але коли ви бачили гідний виступ ЕйДжея? Він уже давно добре не виступав. Виходячи з того, що Усик зробив із Джошуа, Тайсон покладе Ентоні. Усі в боксі це знають. Деонтей Вайлдер повністю його розмаже. Так наскільки ж хороший Усик?" – сказав Джон Ф'юрі в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out.

Нагадаємо, раніше перемовини про бій за титул абсолютного чемпіона між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі зірвалися. Очікується, що сторони знову спробують організувати мегабій в грудні цього року в Саудівській Аравії. Перед цим український чемпіон проведе у серпні захист титулів проти обов'язкового претендента Даніеля Дюбуа. Британець також планує вийти в ринг влітку, однак його суперник наразі невідомий.